DOLAR 32,4946 -0.01%
EURO 34,9729 -0.18%
ALTIN 2.438,940,12
BITCOIN 20980100,11%
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zamanım var ve daha oynayacak çok maçımız var
  • Haber444
  • Spor
  • Zamanım var ve daha oynayacak çok maçımız var

Zamanım var ve daha oynayacak çok maçımız var

ABONE OL
10 Eylül 2022 22:01
Zamanım var ve daha oynayacak çok maçımız var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bize sevgini, tutkunu ve gücünü her zaman hissettiriyorsun çünkü seninle başarılı olacağız. Bizim için 12 yaşındasın. Siz değerli ziyaretçilerimizin önünde performans sergileyen adam olarak görmek gerçekten harika bir duyguydu. Umarım desteğiniz ve inancınız  devam eder, geri vererek sizi mutlu edebiliriz ve hep birlikte yol alabiliriz. Golden State Warriors forması giyen ve dört şampiyonluk yüzüğü bulunan yıldız gorabet basketbolcu Draymond Green, Galatasaray Stadı, Ali Samiyan Stadı, Neff Stadı ve Stadyum Müzesi’ni ziyaret etti.

Pitch, etkilendiğini söyledi: “Aşağıya bakıp bu yeri düşündüğünüzde, ne kadar heyecan verici olduğunu hayal edebiliyorum. Bir artı daha.” Bence burası şerefeden tamamen farklı olabilir. Burada zamanı görüyorum. Kulübün bana hissettirdiklerini hissettim. Benim için çok önemli. İstanbul muhteşem bir şehir. Bu yer hakkında iyi haberler duydum. Bu benim ilk kez burada ve gerçekten çok keyif aldım. ”

Lucas Torreira: Golden State taraftarıyım

Basketbol yıldızı, turun ardından kişisel antrenman için Florya Metin Oktay tesisine gitti ve sarı-kırmızılı futbolcularla görüştü ve gorabet giriş görüştü.

Golden State’li Lucas Torreira Kolunda Stephen Curry dövmesi olan Warriors hayranı, Draymond Green ile tanıştığı için mutlu olduğunu söylerken Torreira, “Gerçekten çok mutluyum. Golden State Warriors benim takip ettiğim bir takım. Fark yaratabilecek bir oyuncu. Onun seviyesindeki oyuncuların bizimle antrenman yapmak için buraya gelmelerini seviyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.