DOLAR 32,5881 0.3%
EURO 35,0168 0.11%
ALTIN 2.463,641,14
BITCOIN 21002610,91%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emniyet Şube Müdürlüğü telefon kaçakçılarına nefes aldırmıyor
  • Haber444
  • Teknoloji
  • Emniyet Şube Müdürlüğü telefon kaçakçılarına nefes aldırmıyor

Emniyet Şube Müdürlüğü telefon kaçakçılarına nefes aldırmıyor

ABONE OL
9 Mart 2020 13:43
Emniyet Şube Müdürlüğü telefon kaçakçılarına nefes aldırmıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni açılan havalimanında bir çok kaçakçılık suçlarında Emniyet Şube Müdürlüğü kaçakçılığa izin vermiyor, son zamanlarda telefon kaçakçılarını takibe alan şubede tespit edilen suçluları yakalaması zor olmadı.

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri havalimanında telefon kaçakçılığına darbe vurdu.

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 28 Şubat’ta Rusya’nın başkenti Moskova’dan İstanbul Havalimanı’na gelen B.T’yi şüphe üzerine takibe aldı. Kameralarla izlenen B.T’nin yanındaki iki sırt çantasını R.A isimli kadına verdiği tespit edildi.

KAMERALARA YAKALANDI

R.A’nın çantaları camlı bölme üzerinden, iç hatlar terminalinde bekleyen Y.A ile E.A’ya verdiği belirlendi. R.A’nın çantaları camlı bölmenin üstünden atmak için yanında getirdiği taburenin üstüne çıktığı anlar da kameralara yansıdı. Çantaları alan iki şüpheli, polislerce yakalandı. Çantalarda yapılan kontrollerde 50 bin lira değerinde 253 kaçak telefon ele geçirildi. Telefonları Rusya’dan getiren B.T ile teslim alan R.A da yakalandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.