DOLAR 32,2580 -0.01%
EURO 34,6877 -0.1%
ALTIN 2.393,65-0,27
BITCOIN 1997596-1,96%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sesli Chat Nasıl Yapılır?

Sesli Chat Nasıl Yapılır?

ABONE OL
11 Ocak 2021 10:56
Sesli Chat Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Chat kelime anlamı olarak insanların birbiri ile tanışabilmesi için kullanılan, yazılı ya da sesli aynı zamanda görüntülü iletişim ortamlarını kapsayan bir ifade olarak görülüyor. Chat için farklı kullanım şekilleri ön plana çıkıyor. Bu kullanım şekillerinden birisi olan sesli chat insanların, telefonda görüşür gibi görüşmesini ifade eden internet teknolojilerini kapsıyor.

İnsanlar internet üzerinden sesli chat yapabilmek için çeşitli siteleri tercih ediyor. Bu sitelerden birisi olan Sesli Mobil sitesi insanların birbiri ile yazılı, sesli ya da görüntülü görüşmesi için çeşitli imkanlar sunuyor. Bu site sayesinde internet üzerinden sesli iletişim kurmak da mümkün olabiliyor.

Görüntülü Chat Nasıl Yapılır?

Sesli chat uygulamasına benzer şekilde görüntülü chat uygulaması da insanların internet üzerinden birbirini görerek iletişim kurmasına imkân tanıyor. Aynı zamanda bu tür uygulamalar ile insanlar yakınları ile de iletişim kurabiliyorlar. Fakat chat mantığı daha çok yabancılar ile iletişim kurmayı ifade ediyor. Sesli mobil internet sitesi de bu tür imkânlardan yararlanmak isteyen kişilerin beklentilerini karşılıyor.

Bu site aynı zamanda diğer kameralı sohbet siteleri arasından basit kullanımı ve gelişmiş alt yapı imkânları ile ayrışıyor. Site sayesinde ister metin tabanlı ister sesli ister ise de görüntülü görüşmeler gerçekleştirebiliyorsunuz. Basit bir nick name ile siteye giriş yaparak nitelikli sohbetler yapmaya ilk adımı atmış oluyorsunuz. Siz de Sesli Mobil internet sitesi üzerinden yeni insanlar ile tanışabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.