DOLAR 32,4765 -0.05%
EURO 35,0112 -0.09%
ALTIN 2.436,310,02
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kilo Vermenin Kesin Yolu

Kilo Vermenin Kesin Yolu

ABONE OL
4 Ocak 2021 15:18
Kilo Vermenin Kesin Yolu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kilo vermek amacıyla her yıl daha sağlıklı beslenmek ve daha çok egzersiz yapmak için onlarca girişimde bulunuyoruz. Güçlü başlıyoruz, ancak geçen zamanla havluyu atıyoruz. Zayıflama her insanın önem verdiği detaylardan bir tanesidir. Bu aşamada özellikle sağlık sorunları nedeniyle bu tür konular göz önünde bulundurulur.

İstatistikler kilo vermek isteyen kadınların% 80’inin bunu başaramadığını gösteriyor. Bu nedenle, eski alışkanlıklarınıza geri dönmemeniz için Zayıflama Rehberim sitesinde bir sürü ipuçları vardır. Hepsi de ideal kilonuza varmanız için size yardımcı olacak niteliktedir. Ancak kişi tam olarak nasıl zayıflayacağını bilemediğinden düzenli kilo vermesi mümkün olmuyor.

Ne Zaman Kilo Verirsiniz?

Zayıflama Rehberim sayesinde vücudunuzu çok daha ideal konuma getirebilirsiniz. Aslında, vücudunuza giren kalori miktarından daha fazla kalori kaybettiğinizde kilo kaybedersiniz. Düşünün, ortalama bir yetişkine günde 2000 kalori veriliyor, o zaman çizginin sonunda bunun altında kaldığınızdan emin olmalısınız. Vücudunuz egzersiz yoluyla epeyce kalori yakar, ancak aynı zamanda organlarınızı çalışır durumda tutar. Ayrıca, bütün gıdalardan (meyve gibi) alınan kaloriler, genellikle rafine gıdalardan (tatlılar gibi) alınan kalorilerden daha tatmin edici bir his sağlar.

Aynı zamanda kalori de kişi başına farklılık gösterir. Zayıflama Rehberim sitesini incelediğinizde kadınlarda 2.000 kalori ve erkeklerde 2.500 kalori olması gerektiğini söylüyor. Ancak kalori alımı büyük ölçüde boy ve kiloya bağlıdır. Örneğin, 1.60 metrelik bir kadının maksimum 1500 kalori alımı vardır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.