DOLAR 32,4553 -0.02%
EURO 34,9076 0.32%
ALTIN 2.435,46-0,12
BITCOIN 2034232-1,83%
Mersin
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trinidad’dan Gelen Mucizevi Hikaye: NF-1 Hastalığıyla Mücadele
  • Haber444
  • Sağlık
  • Trinidad’dan Gelen Mucizevi Hikaye: NF-1 Hastalığıyla Mücadele

Trinidad’dan Gelen Mucizevi Hikaye: NF-1 Hastalığıyla Mücadele

ABONE OL
5 Nisan 2024 15:06
Trinidad’dan Gelen Mucizevi Hikaye: NF-1 Hastalığıyla Mücadele
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Charmaine Sahadeo’nun Hayatı Tehlikede!

Chaguanas, Trinidad’dan 42 yaşındaki Charmaine Sahadeo, nadir görülen NF-1 nörofibromatozis hastalığıyla mücadele ediyor. Sahadeo’nun vücudunun çeşitli bölgelerinde büyüyen tümörler, hayatını tehdit ediyor.

Acil Durum: Nefes Alamıyor!

Sahadeo’nun kafa derisi, ağzı, yüzü, kolları, bacakları, kalçası, göğüsleri ve genital bölgesinde büyüyen tümörler, nefes almasını zorlaştırıyor. Ağız bölgesindeki tümör, yemek yemesini ve konuşmasını engelliyor ve Sahadeo’nun en büyük korkusu, nefes alamayacak duruma gelip yardım çağıramadan ölmek.

Genetik Bir Hastalık: NF-1 Nörofibromatozis

Dünya genelinde yaklaşık 3 bin kişiden biri NF-1 nörofibromatozis hastalığına sahip. Bu hastalık, hücre büyümesini etkileyen NF-1 genindeki mutasyon nedeniyle ortaya çıkıyor. Büyüyen tümörler hem kanserli hem de kanserli olmayabilir.

Bir Yolculuk: Umuda Doğru

Sahadeo, Los Angeles merkezli bir doktor olan Dr. Ryan Osborne’u buldu ve umut ışığı doğdu. Sahadeo, doktorunun yardımıyla tümörlerden kurtulmayı ve normal bir yaşama kavuşmayı hedefliyor.

Mucizevi İyileşme: Yüzde 98 İyileşme!

Dr. Osborne liderliğinde gerçekleştirilen 24 ameliyat sonucunda Sahadeo, tümörlerden kurtuldu. Sahadeo’nun hayatı tamamen değişti, artık daha iyi nefes alabiliyor, torunuyla oynayabiliyor ve kendisini çok daha iyi hissediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.